De vertrouwde glazenwasser bij u in de buurt.

Bouwopleveringen

Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Onder bouwoplevering verstaan wij het volledig schoon opleveren van winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen.

Verf resten en andere bouwafvalstoffen bevinden zich door het gehele pand en dienen voor een glashelder resultaat vakkundig verwijderd te worden. Tevens kunnen wij van alle nieuwe vloeren en ramen cementsluier verwijderen.

Ook sanitaire ruimten en keukens hebben na een bouw of verbouwing de nodige aandacht nodig. In overleg met u stellen wij een werkplan op, die ons vakbekwame personeel projectmatig zal uitvoeren. Laat ons daarom zorgdragen voor een fris en bouwschoon opgeruimd pand. Wij leveren alles op zoals het hoort, namelijk schoon.

Schoonmaak van bouwketen

De schoonmaak van bouwketen is erg belangrijk. Wij zijn van mening dat bouwketen minimaal wekelijks gereinigd moeten worden. Het zijn toch ruimten waar mensen met velen tegelijk voedselwaren nuttigen; hygiëne is dus een vereiste. Vooral in de zomermaanden zorgen voedselresten voor veel ongedierte, die op hun beurt weer de nodige ziektes verspreiden. Dit is makkelijk te voorkomen door uw bouwketen minimaal wekelijk door ons vakkundig te laten reinigen.

Indien u meer informatie wenst dan kunt u het contactformulier, welke u kunt vinden onder onze contactgegevens, invullen.